ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Τώρα όλοι μπορούν να ξέρουν, εσύ;

src hamtramck
Κάθε προϊόν μπορεί πλέον να ελέγχεται για την ποιότητα που προσφέρει και για το αν μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τη δυνατότητα να κάνει τον έλεγχο έχει πια και ο αγοραστής με πολύ εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Ιδιαίτερα για κάτι που χρησιμοποιείται συχνά, πχ το νερό, το λάδι ή κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, καλλυντικό ή φάρμακο.

Ο Μοριακός Έλεγχος Προϊόντων μπορεί να εντοπίσει μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, ιούς, μεταλλαγμένα, τοξίνες, ορμόνες, φυτοφάρμακα, καθώς επίσης και να διαπιστώσει αν το προϊόν είναι βιολογικό, νοθευμένο, ληγμένο ή αλλοιωμένο, κατάλληλο για κατανάλωση ή χρήση κλπ.
«Το τελικό προϊόν πρέπει να ελέγχεται πρώτα από όλα, γιατί αυτό είναι που θα φάει το παιδί και η οικογένειά μας, μετά οι διαδικασίες, οι συσκευασίες, τα μεμονωμένα συστατικά ... »
μας εξηγεί ο Δρ. Δημήτρης Παναγόπουλος μοριακός βιολόγος και επικεφαλής της Υπηρεσίας Μοριακού Ελέγχου.
Ο Μοριακός Έλεγχος Προϊόντων πήρε το πρώτο Πανευρωπαϊκό Βραβείο καινοτομίας στις εφαρμογές της Βιοτεχνολογίας στη Βιομηχανία το 2017.
Ο επαγγελματίας έχει άμεσο όφελος να κάνει Μοριακό Έλεγχο στα προϊόντα που παράγει, πουλά ή στα προϊόντα που χρησιμοποιεί και προμηθεύεται από τρίτους, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να:

-  διασφαλίζει τους πελάτες του ως προς την ασφάλεια και την ποιότητα που τους παρέχει,
-  ξεχωρίζει
από τον ανταγωνισμό,
-  θωρακίζεται νομικά,

παίρνοντας στα χέρια του τον απόλυτο έλεγχο της δουλειάς του αποφεύγοντας να πέφτει θύμα του δόλου ή της ανευθυνότητας των προμηθευτών του.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπείτε στο www.testofproducts.gr
 
ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Ερευνών Βιολογικών Επιστημών στο 210 9634829.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ