src kuffner Αισθητική
Αισθητική
Δέρμα ξηρό που ταλαιπωρεί

Η ξηρή επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από μειωμένη παραγωγή σμήγματος και μικρή συγκράτηση υγρασίας στις στοιβάδες. Γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα νιώθουν το δέρμα τους τεντωμένο και να τραβάει, κυρίως μετά τον καθαρισμό με σαπούνι. Η σκληρότητα και η θαμπάδα οφείλεται στην αφυδάτωση. Ενδεχόμενα να ξεφλουδίζει το δέρμα και να παρουσιάζει πρόωρα σημάδια γήρανσης.

src papaki Αισθητική
Αισθητική
Προετοιμασία των μαλλιών για την πιο ξεχωριστή ημέρα

Η ημέρα του γάμου ... η πιο σημαντική ημέρα της ζωής, το όνειρο κάθε γυναίκας. Όλα πρέπει να είναι τέλεια και βέβαια η νύφη να κλέψει τη παράσταση. Η εμφάνιση πρέπει να είναι άψογη και συνάμα πρωτότυπη, χωρίς ατέλειες και περιττά στοιχεία που αγγίζουν το όριο της υπερβολής. Τα μαλλιά είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στην εικόνα της ευτυχισμένης νύφης.

src sqlan edu Αισθητική
Αισθητική
Παράγοντες που προκαλούν κιρσούς

Οι κιρσοί απαντώνται πολύ συχνά. Πρόκειται για διογκωμένες, κυανές φλέβες που βλέπουμε συχνά στα πόδια ανθρώπων με κοντά παντελόνια, μαγιό ή φούστες. Οι περισσότεροι άνθρωποι κρύβουν τους κιρσούς φορώντας μακριά παντελόνια γιατί ντρέπονται για την εμφάνισή τους. Οι φλέβες που μετατρέπονται σε κιρσούς βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

src trubeauty Αισθητική
Αισθητική
Μάσκες ομορφιάς, είδη και πραγματικές ιδιότητες

Οι διάφορες μάσκες ομορφιάς χαρίζουν άμεση λάμψη και μακροπρόθεσμη υγεία στο πρόσωπο, μέσω των συστατικών που περιέχουν και της ειδικής τεχνικής που ακολουθεί η καθεμία από αυτές. Η επιλογή του κατάλληλου είδους μάσκας βασίζεται στον τύπο δέρματος του κάθε ανθρώπου και στο σκοπό που αυτός επιδιώκει. Είναι συνεπώς αναγκαία η ειδική γνώση.

WindWoman Αισθητική
Αισθητική
2 γονίδια ευθύνονται για την κυτταρίτιδα

Γάλλοι ερευνητές ανακοίνωσαν πως εντόπισαν 2 γονίδια που ευθύνονται για την εκδήλωση του φαινομένου της κυτταρίτιδας. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Immunity Reports και ανοίγει νέους ορίζοντες για την κατανόηση του μηχανισμού που γεννά την κυτταρίτιδα, αλλά και την εύρεση τρόπων καταστολής της, στοχευμένης θεραπείας και επαναφοράς του δέρματος.

src fantasyperfume Αισθητική
Αισθητική
Μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση καλλυντικών

Με στόχο να καταστούν ασφαλέστερα τα καλλυντικά το ΕΚ ενέκρινε μια σχετική πρόταση κανονισμού. Οι τροπολογίες των ευρωβουλευτών αποτελούν αντικείμενο ενός συμβιβασμού με το Συμβούλιο. Αναμένεται έτσι σύντομα η ολοκλήρωση της σχετικής νομοθετικής διαδικασίας.

src abc Αισθητική
Αισθητική
Φροντίστε το δέρμα σας μετά το καλοκαίρι είναι ανάγκη

Το μαύρισμα του καλοκαιριού σημαίνει ομορφιά, αλλά όχι απαραίτητα και υγεία για το δέρμα μας. Και αν τα περισσότερα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν θεωρούνται απλά, κάποια άλλα επιβάλλουν μια πιο προσεκτική δερματολογική εξέταση.

NCL Αισθητική
Αισθητική
Μπάνιο, περιποίηση και φροντίδα για το σώμα

Η λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι προνόμιο μόνο του προσώπου, αλλά και του σώματος. Η αίσθηση της λείας επιδερμίδας χαρίζει διάθεση για ζωή. Έρευνες έδειξαν πως ενώ 9 στις 10 γυναίκες φροντίζουν το πρόσωπό τους, μόνο 5 στις 10 περιποιούνταικαι το σώμα τους.